Різдвяні привітання своїми словами

Часом буває важко підібрати потрібні слова тому ми зробили для вас добірку гарних Різдвяних привітань своїми словами, у прозі. Кожен буде радий почути красиві і памятні слова.

Дивовижне свято — Різдво — однаково прекрасний для дітей і дорослих, для мрійників і скептиків, для тих, хто намагається зайняти справою кожну хвилинку, і для тих, хто нікуди не поспішає … Сьогодні я з великим задоволенням вітаю вас з Різдвом і ще щиро бажаю, починаючи з цього чарівного дня, жити безмежно щасливо

Сердечно вітаю Вас з великим святом Різдва Господа нашого Ісуса Христа. Христос народжується — славте! Бажаю вам різдвяної радості і допомоги Господа у всіх добрих справах, миру і благоденства

Бажаю в Різдво приємних зустрічей, веселих гулянь, солодкі частування, чудових подарунків, красивих пісень, ліричних віршів і благодатних молитов про мир і Господі Христі! Нехай все, що задумано, збудеться

З Різдвом Христовим, брат. Бажаю мужності серця і віри в себе, сміливості душі і відчайдушного завзяття. Нехай в це Різдво Господь подарує твоєму серцю великі надії, які обов’язково виправдаються в найближчому майбутньому. Бажаю тобі здоров’я, сил, внутрішнього спокою і взаємної любові

З Різдвом Христовим! Бажаємо миру в ваш будинок, щастя, тепла і затишку! Щоб любов і розуміння панувало між рідними Вам людьми. Нехай мир буде в країні і в вашому домі, панує гармонія, смачно пахне і присутній веселий настрій

Зі світлим святом Різдва! Миру і благополуччя, затишку в будинку і умиротворення в серця, а також мирного неба над головою і Божої благодаті

Привітати на Різдво

Справжнього чоловіка, прекрасної людини і відмінного товариша, вітаю з Різдвом Христовим! В цей великий господній двонадесяте свято бажаю — благополуччя, душевної рівноваги і внутрішньої гармонії, достатку, уваги і людського тепла. Хай щастя і любов поселяться в твоєму домі. Зі святом

Сердечно вітаю вас з Новим роком! Нехай Різдвяна ніч і християнська віра принесуть довгоочікувану радість. Найголовніше для кожної людини, щоб були всі рідні люди здорові і щасливі, і не відбувалися ніякі негативні події в житті. Цього вам і побажаю. Щасливого Різдва

Різдво Христове — ще один шанс змінити себе на краще, почати все заново, пробачити образи, робити добрі справи, посміхатися тому, хто цього дуже чекає! З приходом Спасителя в світ

Нехай буде мир і щастя з вами, дорогі колеги. Вітаю всіх з Різдвом Христовим і бажаю прекрасних можливостей життя і добрих надій душі, великої радості і світлих очікувань, достатку в родинах і благополуччя на шляху. Бажаю, щоб різдвяна казка неодмінно постукала до кожного в будинок і подарувала для вас теплу і затишну атмосферу

У Різдво Христове побажаю всім серцем завжди вірити в світло і турботу, що дарує Бог, в любов і щирі почуття. Зі святом