Різдвяні привітання своїми словами

Часом буває важко підібрати потрібні слова тому ми зробили для вас добірку гарних Різдвяних привітань своїми словами, у прозі. Кожен буде радий почути красиві і памятні слова.

Різдво — це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. День всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Нехай в це свято наші бажання з’єднаються у вдячній молитві до Викупителю, який через страждання врятував світ, а значить і всіх нас. З Різдвом Христовим

Кохана, від щирого серця вітаю тебе з Різдвом Христовим. Нехай в це світле свято тобі посміхнеться щастя, нехай моя любов зігріває тебе завжди. Я хочу, щоб цей день ми провели разом, і він запам’ятався б нам назавжди. Зі святом

Від щирого серця і від щирого серця вітаю відразу з двома чудовими знаменними святами — з Новим роком та святим Різдвом Христовим! Нехай буде тільки радісний настрій, удача і успіхи супроводжують постійно. Нехай добробут зростає з кожним черговим роком і зміцнюється впевненість у завтрашньому сприятливому дні. Бажаю, щоб здоров’я було чудовим, а життя щасливого і довгого! Нехай оточує вас тільки любов, взаємоповага і добро

Вітаю з Різдвом! Бажаю, щоб міцна віра допомагала вистояти в будь-якій життєвій ситуації, полум’яна любов наповнювала кожен день яскравими фарбами, а світла надія давала сили і надихала на звершення

Нехай це чарівне свято наповнить ваше життя світлом, тільки світлими почуттями, позитивними емоціями і приємними несподіванками. В цей казково-прекрасний день хочеться побажати душевної рівноваги і спокою, миру, добра, радості, здоров’я, достатку і взаєморозуміння. А також щоб жоден день не обходився без успіхів і нових досягнень! З Різдвом

Вітаю з Різдвом Христовим і бажаю всіх благ земних. Нехай в твоїй родині все будуть здорові і щасливі. Мир твоєму дому

З різдвом Христовим, з щирою радістю душі і доброї благодаттю! Бажаю миру за вікном і світлого щастя в будинку, затишної атмосфери і дружної сім’ї, незвичайних чудес і щедрих подарунків, відкритої душі і м’якого серця. Нехай Різдво подарує яскраву надію і міцну віру, красиву казку і вірну любов

З Різдвом! Нехай свято це стане знаком щастя і блага в твоєму житті, нехай, як тільки на небі займеться зірка, в твоєму серці розгориться вогонь любові і радості

З Різдвом Христовим вітаю і бажаю жити по інтуїції, любити за покликом серця, відчувати душею і радіти щиро

Різдвяні привітання до сліз

Різдво — свято любові і тепла. Нехай серце перейметься співчуттям, зігріває тих, кому сумно, подарує любов, а вона додасться і повернеться! Зі святом вас

Січневе небо сьогодні прикрасить чарівний світ різдвяної зірки. Нехай цей світ захистить вас від підступів злих людей і важких думок. Нехай затишок, тепло, щастя, любов знайдуть собі місце в кожному куточку вашого будинку! Бажаю вам яскравих емоцій і простих рішень життєвих завдань