Привітання з Водохрещем

Часом буває важко підібрати потрібні слова тому ми зробили для вас добірку найкращих привітань з Водохрещем своїми словами, у прозі. Кожен буде радий почути красиві і памятні слова.

З наступаючим Хрещенням вас! Бажаю від душі божого благословення і милості, любові міцного здоров’я і сили! Нехай збудуться всі ваші мрії і кожен день буде щасливим

Що побажати в це свято? Міцної віри, нової надії. Нескінченного прояву доброти. Зберігайте теплоту в Вашому серці! Віддавайте її — і вона додасться. Прикрашайте нею світ навколо вас! І Ви відчуєте прилив сил. Зі святом Водохреща

Коханий мій, вітаю тебе з одним з найголовніших православних свят, Хрещенням Господнім. Бажаю тобі жити в гармонії з собою і з людьми. Нехай життя завжди буде наповнена любов’ю і розумінням. Нехай Бог дарує тобі свою Благодать і не піддає тебе випробувань життєвими негараздами. Не думай про погане і втілюй з Божою поміччю заповітні мрії в життя. Пам’ятай, я завжди буду поруч з тобою і в радості і в горі, і підтримаю всі твої починання. Я молюся за тебе і дякую Богові, що ти є в моєму житті

У цей важливий для християн день, хочу привітати вас з Хрещенням і побажати миру вашого будинку, спокою вашим душам. Живіть за законами Божими, в згоді з Богом. Щастя, радості й дбайливого ставлення один до одного

Нехай Водохресні морози вас підбадьорять і загартують. В це святоварто відпустити все погане і змити гріх святою водою. З Хрещенням Господнім вас

Хто може бути ближче друзів? Часто саме один може замінити рідного брата, надати допомогу і підтримку! Я бажаю, щоб тебе завжди оточували гарні друзі і товариші, щоб все, кого ти любиш, були поруч, щоб здоров’я було міцним! Нехай любов і щастя завжди будуть поруч, а ті, хто вірить в тебе, ніколи не розчаруються

Сьогодні велике свято — святе Богоявлення! У зв’язку з цим побажаю тобі знайти в душі спокій, що не розтрачуватися через дрібниці і йти до своєї мрії, нікуди не звертаючи. І тоді у тебе точно все вийде. Успіхів

Вітаю з Хрещенням Господнім і від щирого серця щиро бажаю, щоб в цей чудовий день свята вода очистила тіло і душу, змила їхні вади й негаразди, надала здоров’я і силу духу. Щоб прояснився правильний життєвий шлях і удача супроводжувала постійно

Вітаю з Хрещенням Господнім і хочу побажати миру в життя, благодаті і душевного тепла, гармонії в серці, надії і любові. Бажаю щирою молитвою попросити у Бога щастя і отримати його у відповідь, бажаю відхреститися від усіх негараздів і не зустрічати печалі на шляху

З Господнім Хрещенням. Нехай Господь відводить злобу від вашого будинку, і оберігає вас в дорозі і в повсякденному житті від зла

Привітати з Водохрещем

У день Хрещення Господнього я хочу побажати чистої любові в серці і чистої думки в голові, міцного здоров’я в тілі і вірною доброти в душі