Привітання з Водохрещем

Часом буває важко підібрати потрібні слова тому ми зробили для вас добірку найкращих привітань з Водохрещем своїми словами, у прозі. Кожен буде радий почути красиві і памятні слова.

У цей чарівний зимовий день, святе свято Господнього Хрещення пам’ятай про головне — наше життя складена з дрібниць. Тому бажаємо тобі знаходити в кожній дрібниці щось позитивне і гарне. Живи в насолоду для себе і рідних. Пам’ятай і в будь-якій ситуації у тебе є ми — твої вірні друзі

Запалені свічки ніжно палають, і старий дзвін у Христовому Храмі сьогодні звістку благу в світ несуть! Ісус хрестився! Шолом йому ми славу і свій земний уклін! А він своєї рукою подасть нам благодаті і щастя! Зі святом, всіх благ

Вітаю з Хрещенням Господнім! Хотілося б побажати в цей світлий, чудовий день внутрішнього спокою, теплоти в вашому домі, щастя в кожному дні. Нехай Бог береже всю вашу сім’ю

Впустіть у душі радість і умиротворення. Єдність з високою силою дає непорушні можливості. Під час купання в ополонці наші гріхи змиваються, а віра зміцнюється. Зі святом! З Хрещенням

У свято Хрещення Господнього бажаю здоров’я, добробуту, віри і добра. Нехай мир буде у вашому домі

У 19-й день січня відбулося колись нове чудо — маленький Христос був охрещений. І тепер щороку ми святкуємо Його Хрещення, просячи у Господа усіляких благодатей. Не забудь загадати сьогодні бажання, кажуть, саме на Водохреща вони найчастішеі збуваються

Привітання з Водохрещем до сліз

З Хрещенням Господнім я вас вітаю і бажаю життєвої мудрості, біблійної праведності, господнього вибачення і людської доброти

Нехай це Хрещення буде осяяне добром і подарує чистоту душі і тіла! Бажаю миру, любові і відмінного здоров’я! Нехай Господь береже тебе і твоїх близьких

Вітаю з Хрещенням Господнім і бажаю мирного життя з Божою благодаттю, щирої любові з надією і посмішкою

З Хрещенням Господнім! Нехай, кожен, в цей день попросить Господа Бога про своїх гріхах і поганих справах — щиро покається і очиститься в священної воді. Нехай в цей день до кожної людини прийде новий приплив сил, людина очиститься від всього поганого, і буде відкритий для добрих вчинків. Щастя і здоров’я в ваш будинок

Вітаю з Хрещенням Господнім. Нехай в цей день чиста сльоза радості вгамує душевну печаль і серцеву тривогу, нехай свята вода з тебе змиє всі біди і хвороби, нехай відвертими і добрими будуть відносини в твоєму житті, нехай світлою благодаттю і любов’ю висвітлюється твій шлях

З Хрещенням! Нехай вода вимиє тіло від хвороб, голову — від поганих думок, а душу — від смутку. Здоров’я, Божої благодаті, радості і добра

Бажаю, щоб Водохресний свято пройшло під девізом «більше, краще, успішніше» і далі це судження допомагало в житті, підштовхувало до пошуку єдино вірного рішення і приносилотільки позитивні моменти