Привітання з Різдвом своїми словами

Часом буває важко підібрати потрібні слова тому ми зробили для вас добірку оригінальних привітань з Різдвом простими словами. Кожен буде радий почути красиві і памятні слова.

Коханий мій, я вітаю тебе з Різдвом Христовим. Бажаю бути неймовірно сильним і не тільки тілом, а й духом, бажаю, щоб Бог завжди направляв тебе в потрібну сторону. Дорогий мій, нехай це Різдво нам намалює казку і велику радість, нехай попереду нас чекають великі справи і збулися мрії

З Різдвом Христовим! Бажаю тобі частіше вигукувати: «Це божественно!» і розглядати в своїх ближніх людей з ангельськими характерами. Нехай все насолоди будуть райськими, а емоції заводять на сьоме небо. І що б потім не каявся

Янголята сьогодні торжествують і водять хороводи, тим самим заряджаючи наші душі позитивом. Бажаю тобі вловити їх посил і на хвилю оптимізму і радості застрибнути! Також бажаю ні в якому разі не опускати руки і завжди йти до кінця. Невдачі — частина будь-якого шляху, що дають нам досвід і знання, як бути далі. З Різдвом

Я вітаю Вас з цим прекрасним святом! Адже в цей день народився наш Спаситель — Ісус Христос. Від щирого серця бажаю Вам і Вашим близьким: світу в будинку, спокою в душі. Нехай збудуться найзаповітніші мрії і здійсняться найпотаємніші бажання! З Різдвом

Сьогодні перед нами відкриває завісу велике церковне свято — Різдво Христове! У цей день і сонце світить по особливому, природа перетворюється, а люди стають добрішими! Я бажаю тобі, щоб всі твої мрії здійснилися, щоб думалося тільки про хороше і відбувалося все найпрекрасніше

З чистими помислами і світлом в душі вітаю тебе з Різдвом! Бажаю сяяти благочестивим світлом, виділяти добро і забути минулі образи. Нехай у серці ніколи не згасає Віра і Надія, розцвітає любов і радість. Знаю, що слів мало, але прийми мої щирі вітання. Зі святом

Сьогодні світлий день і добрий. Бажаю, щоб Божа Благодать в цей день накрила кожну голову, щоб в душі запанував спокій і радість. Хочу побажати вам бути добрими і натомість отримувати чеснота. З Різдвом

Нехай Різдво принесе тобі в подарунок багато тепла, розуміння і щастя, нехай рідні і близькі люди будуть здорові і радісні

З Різдвом Христовим. Нехай з дружною сім’єю, з багатим столом, з доброї надією це свято започаткує щасливою казки. Бажаю миру, благодаті і любові

На Різдво вам, батьки, бажаю міцного кохання. Будьте щасливі разом, живіть довго щоб змогли зіграти не одну золоте весілля. Шлях сонечко висвітлює шлях, а місяць показує вам дорогу. Нехай вдома і в дорозі вас береже Господь, а Ангел Хранитель подібно стражникові відганяє від вас все погане

Син Божий зійшов на землю для того, щоб зробити нас дітьми Божими. Саме місце народження Спасителя — місто Віфлеєм — означає дім хліба. Христос хоче стати нашим хлібом. А це означає, що з’єднуються ясла і Хрест, на якому Спаситель стане Хлібом Життя