Привітання з Різдвом своїми словами

Часом буває важко підібрати потрібні слова тому ми зробили для вас добірку оригінальних привітань з Різдвом простими словами. Кожен буде радий почути красиві і памятні слова.

Нехай цей світлий і велике свято, укутає Вас в шаль благополуччя, добра і чудес. Бажаю міцного здоров’я, нехай нездужання, і поганий настрій ніколи не відвідують Вас. Бажаю жити без непотрібних турбот і зайвих тривог. Нехай серце завжди б’ється лише захопленням, ніжністю, любов’ю і радістю. З Різдвом

З Різдвом Христовим, дорогий мій син! Бажаю тобі йти по життю щасливою стежкою і ніколи не падати, бажаю, щоб Ангел твій завжди був з тобою і не дозволяв тобі опускати рук, бажаю тобі, синку, здоров’я і любові, надії і доброти, удачі та достатку в житті. Нехай це Різдво подарує диво для тебе і міцну віру у все добре

З Різдвом Христовим, шановний мій начальник. Бажаю мирних і щасливих днів, чудових і геніальних ідей, добрих і цікавих новин, цікавих і радісних подій життя. Нехай все погане залишиться за порогом, нехай все, що Вам потрібно, неодмінно прийде в Ваше життя

Вітаємо вас, дорогі наші друзі, з чудовим зимовим святом, що несе добро і світло в душі і вдома людські — з Різдвом Христовим! Нехай буде легким і світлим ваш життєвий шлях, теплим і затишним ваш будинок, добрим і великим серце кожного з вас. Напередодні цього чудового свята хочеться побажати вам у всьому божої допомоги і підтримки, а найголовніше — віри! Віри не тільки в Бога, але і в себе! Удачі вам і любові, миру і взаєморозуміння

Різдво — це самий казковий свято в році. В цей день народився чудовий немовля — Ісус, нова людина відкрив дорогу в життя. До цього дня близький і Новий рік — теж початок нового, коли віриш, що попереду чекає лише краще. Та й просто все навколо схоже на казку, і ці відчуття часом не передати словами. Вітаю з Різдвомі бажаю, щоб в душі завжди жила віра в краще, і почуття прекрасного ніколи не покидали

З новим роком! З Різдвом! Благополуччя, взаєморозуміння, доброти, здоров’я, щастя і достатку

Різдво свято особливе — він робить людину кращою, очищає його душу від помилок минулого. Під шепіт сніжинок, вогні ялинкових гірлянд нехай твоє життя наповнюється яскравим благодатним світлом, нехай Спаситель подарує тобі свою божу благодать. Зі святом

Сьогодні з’явився на світ Божий Син, а значить, настав час чудес і виконання всіх благих бажань! Нехай це свято подарує багато тепла, яскравих посмішок і сотні світлих миттєвостей! Я бажаю, щоб Господь послав тобі міцне здоров’я, чисту любов і неймовірне щастя

У цей святковий Різдвяний вечір, коли всі сім’ї збираються за святковим столом, хочу побажати добра і світла, тепла і благополуччя всім. Нехай в цей день на всій планеті настане довгоочікуваний мир