Привітання з Медовим Спасом до сліз

Часом буває важко підібрати потрібні слова тому ми зробили для вас добірку оригінальних привітань з Медовим Спасом українською мовою. Кожен буде радий почути красиві і памятні слова.

Я вітаю тебе з солодким святом релігії, з Медовим Спасом. Багата історія та унікальні традиції цього свята знаходять своє відображення і в наші дні. Бажаю тобі зрозуміти, що ж являє собою це унікальне свято насправді. Нехай доля в Медовий спас засяє новими гранями і освітить благодатним сонцем. Бажаю тобі почути спів птахів і подивитися в світле небо, подумавши про щастя. Нехай такі моменти відбудуться не тільки в релігійний і світлий, воістину веселий і приємний день. Бажаю, щоб Медовий спас тільки став основою для того, щоб на все життя поширився сонячне світло, здатний змусити забути про будь-які печалях. Бажаю тобі по-особливому відзначити свято, яке потрібно насправді цінувати. Вітаю тебе з Медовим Спасом, здатним зігріти душу і подарувати віру в прекрасне майбутнє. Будь щасливий, мила людина

Вітаю з Медовим Спасом і від душі бажаю солодко жити, любити і мріяти, добротно працювати, прагнути до успіху і справляти з усяким справою

Пчілки славно потрудилися, наповнивши стільники медом золотим. Сьогодні ж, в день Першого Спаса Медового, Господь дарує мир і радість всім нам. Бажаємо, щоб кожному з нас яскравіше посміхалося сонце, в душі завжди цвіла весна і співали солов’ї, а в серці жила любов, одкровення і віра в рятівника нашого

З православним святом, зі Спасом Медовим! Цей день для всіх християн є частиною великої традиції, що включає в себе освітлення води і першого врожайного меду після поста. Не будемо забувати про них, тому зробимо все, як робили наші предки

Вітаю з Медовим Спасом, воістину приємним і дивним святом, коли можна повною мірою насолодитися домашнім затишком, солодким застіллям, літньою погодою. Використовуй цей день для того, щоб провести його неодмінно разом зі своїми близькими людьми, реалізувати плани щодо спільного дозвілля. Хочу побажати активності і здоров’я, усунення будь-яких сумнівів, болю і нездужання. Нехай життя неодмінно подарує успішний розвиток в обраному напрямку. Сьогодні весь народ відзначає перший Спас, але ж їх три. Кожен з них має особливий значенням, багатою історією і дозволяє зробити крок до внутрішнього преображення, тому приймай тільки привітання, є теплими і щирими, що виходять від чистого серця. Дорогий чоловічок, ти маєш право для того, щоб бути щасливим, умиротвореним і успішним, тому використовуй цей шанс обов’язково

Прекрасне свято на порозі. Медовий Спас зайди в будинок і благодать Господню залиш в ньому. Напоїв і страв смачних, медку свяченого. Бажаю життя вам в добро

Як солодко пахне мед! Його аромат, обрамлений вишуканим букетом літніх квітів, наповнює кожен куточок храму … На хвилину закрийте очі, вслухайтеся в дзвін дзвонів, побожне церковний спів, відкрийте серце для Бога: попросіть прощення, подайте, хто просить, з радісною усмішкою привітайте всіх віруючих християн. Зі святом, дорогі брати і сестри, з Медовим Спасом