Привітання з Медовим Спасом до сліз

Часом буває важко підібрати потрібні слова тому ми зробили для вас добірку оригінальних привітань з Медовим Спасом українською мовою. Кожен буде радий почути красиві і памятні слова.

Нехай життя буде солодка, як мед, нехай розчарування і негаразди йдуть стороною. Нехай все чисті помисли обов’язково втілюються в життя. Нехай будинок буде повною чашею любові, щастя і умиротворення. Нехай достаток, багатство, мир панують у ваших родинах, а смуток, скорбота і образи йдуть з вашого життя, не залишаючи сліду. На душі хай живуть радість, оптимізм і надія

Вітаємо з Медовим (Першим) Спасом! Здоров’я, миру, радості і щастя. Нехай кожна мить вашого життя буде солодким, як мед. Нехай на вашому столі завжди стоїть бурштиновий пахучий мед, а ваше серце тріпоче, переповнене радістю і щастям

Вітаю з Медовим Спасом! Бажаю, щоб солодкість меду відчувалася на устах, щобсолодким медом лилися слова коханої людини, і щоб ваше щастя було солодким і смачним, як мед

Вітаю Вас з Медовим Спасом! Бажаю, щоб в житті було більше сонця, тепла і літо тривало довго-довго! Нехай Ваші запаси добре зберігаються, а достаток заповнюється медової солодкістю! Здоров’я, терпіння, працьовитості, щирості і простоти. Нехай завжди буде благополуччя і розуміння у Вашому домі

Кожна людина має право по-особливому сприймати світ, але релігійні свята об’єднують всіх віруючих людей. Я поспішаю тобі побажати щастя і душевного блаженства, яких можна знайти і в мирському житті. Нехай Господь тебе охороняє від проступків, поганих думок і сумного настрою. Відкривайся тільки позитивних моментів життя і вірі в прекрасне майбутнє, так як саме це здатне стати унікальною основою для досягнення того, про що ти насправді мрієш. Нехай в цей знаменний день твоя душа буде зігріта Божим благословенням, богослужінням і церковною молитвою. Бажаю тобі відкрити саме ті межі світу і своєї душі, які обов’язково посприяють появі міцної основи для віри в світле майбутнє. Бажаю тобі відчути те, що Господь і весь всесвіт повернені найкращою стороною і для виконання заповітних бажань існує багато можливостей

Подружка, вітаю тебе з Медовим Спасом. Бажаю, щоб мови твої були солодкі, немов мед, мудрі, як природа, краса захоплювала, як квітковий аромат, хлопці летіли на неї, як бджоли на кращий квітка в саду. чеснотж бажаю багаторазово перевершити красу. Удачі тобі

Привітання з Медовим Спасом до сліз

Дорогий друг. Вітаю тебе з Медовим Спасом. Бажаю, щоб будинок твій був сповнений, як стільники у вуликах, щоб помисли були чисті, як вода в джерелі, щоб щастя в домі було, як зерен в макової голівці, а все погане обходило стороною і забуло до тебе дорогу. Хай буде з тобою Господь

Медовий Спас — свято всіх православних християн. Нехай благополуччям, процвітанням, дитячим сміхом буде наповнений кожен будинок. Даруйте один одному безкорисливе увагу, любов і вірність