Привітання з Трійцею українською

Часом буває важко підібрати потрібні слова тому ми зробили для вас добірку кращих привітань з Трійцею у прозі. Кожен буде радий почути красиві і памятні слова.

Привітання з Трійцею українською мовою

Вітаю з Трійцею, чистим, світлим і чудовим святом! Бажаю всім нам миру і щастя в повсякденних справах, блага і взаємного розуміння в сім’ї, любові і смиренності в серці, здоров’я і легкості в тілі, натхнення і гармонії на душі, добрих надій і світлих почуттів в будь-якому і кожному миті

Все мирян вітаю з Трійцею! Нехай святість цього свята пронизує кожного, нехай троїсті союз святого отця, сина і духу надихають вас на добрі справи, оберігаючи від злості, заздрості і ненависті. Нехай любов близьких, зігріває, вірність береже дружбу, а чесність стане гідністю кожного

З Трійцею! Нехай світло і радість, любов і щастя увійдуть в ваш будинок. Нехай всі негаразди і проблеми зникнуть і розчиняться в темряві. Нехай Господь допомагає вам долати всі складнощі легко і невимушено. Нехай у вашій душі буде гармонія

Вітаю тебе від щирого серця з прекрасним святом Трійці! Бажаю благополуччя, процвітання, добра і радості! Нехай Господь і його Ангели завжди допомагають тобі, зберігаючи і оберігаючи у всіх життєвих ситуаціях! Тепла, міцного здоров’я, віри в себе і в краще! Йти вперед і досягати успіху

Прикрасьте сьогодні зеленню будинок, щоб чисте кохання. Нехай Господь допомагає в справах, захищає від бід і подарує світ вашого будинку. З Трійцею щастя і радість навіки оселилися в ньому. Бажаю міцного здоров’я і ревною, щирої віри, відкритої душі і

Вітаю вас сьогодні від щирого серця з Трійцею! Нехай це свято дарує справжні радості життя, відкриває перед вами всі двері і допомагає повірити в себе! Бажаю благополуччя у вашому будинку, міцного здоров’я вам і вашим близьким людям

Сьогодні просто чудовий день, тому що сьогодні настав один з найсвітліших і добрих свят — Трійця. Мені хочеться від щирого серця привітати вас, а також побажати всього самого прекрасного, що тільки може бути. Я хочу побажати вам міцного здоров’я, тому що немає нічого важливішого за здоров’я. А все інше вже ви і самі зможете домогтися, а Господь буде допомагати вам і направляти вас

Вітаю з Трійцею і хочу побажати вічно квітучого щастя в душі, згасає надії на серце, килима під ногами з строкатих листя удачі і міцних гілок благополуччя, добрих поглядів рідних осіб і променистих усмішок на тлі чудової життя

Вітаю зі святом Трійці! Цей світлий день нагадує нам про потрійності Бога. Нехай три обличия Всевишнього бережуть вас. Бог Батько дарує надію, святий дух зміцнює віру, а Бог Син допомагає любити щиро і безкорисливо

Вітаю тебе зі святом Святої Трійці. Бажаю сьогодні відкритися божественної благодаті, прийняти в своє життя небесну допомогу. Нехай у тебе буде в три рази більше радості, любові і приємних миттєвостей