Привітання з Покровою до сліз, у прозі

Часом буває важко підібрати потрібні слова тому ми зробили для вас добірку зворушливих привітань з Покровою простими словами. Кожен буде радий почути красиві і памятні слова.

Вітаємо з благодатним, світлим святом Покровом Пресвятої Богородиці! Нехай Ваші молитви завжди будуть почуті, нехай Вас і Ваших близьких ніколи не підводить здоров’я і віра в світле майбутнє. Зі святом

Я поспішаю привітати вас з чудовим і світлим святом Покрови Пресвятої Богородиці. Я хочу побажати вам світла в житті, добра, захисту від будь-яких неприємностей і печалей. Щоб ваше життя було легким, як у нас легко на серці сьогодні. Щоб добро в вашій душі горіло так само яскраво, як церковні свічки і ваша сьогоднішня щедрість до знедолених супроводжувала вас щодня

Бажаю тобі, дорогий чоловік, щоб Божа Мати завжди давала гідний захист від усіляких бід і не дозволяла страждати. Нехай доля проявить свою прихильність і дозволить насолоджуватися кожним днем, знаходити щось нове і справді важливе в кожній миті життя. Будь ласка,вір в Богородицю, Покров якої ми сьогодні відзначаємо. Молитви твої можуть бути почуті і реалізовані в долі, а Господь тебе неодмінно підтримає у найважливішій і відважної життєвої битві. Вір в те, що життя буде радувати різноманітними фарбами і завжди дозволить знайти щось дивовижне і неповторне. Дорогий чоловічок, залишайся таким же добрим, як і зараз, адже тільки в цьому випадку ти збережеш право бути справді щасливим. Приймай мої теплі слова тільки у вигляді побажань і підтримки, адже в твоєму характері вдається знайти численні позитивні сторони

Сьогоднішній християнське свято виник не випадково. У цей день матінка Богородиця покрила всіх своїм легким покривалом, хто читав молитви, і захистила людей від лютих ворогів. Тому ми з легким серцем йдемо до церкви і відчуваємо добро Богородиці над нашими головами. В цей день я бажаю вашому дому захисту від будь-яких ворогів, щоб ваш будинок не обходило зло і обходило його стороною

Сьогодні мільйони щиро віруючих голосів моляться Діві Марії — Пресвятої Богородиці і заступниці нашої! Нехай Вона відповість на кожну вашу праведну прохання, позбавить від печалей і прикростей, наповнить своєї добротою і вкриє від всякого зла! Вітаємо з приходом Покрова Пресвятої Богородиці

Сьогодні Покров Пресвятої Богородиці. Від щирого серця поспішаємо вам привітати з цим великим святом і побажати міцної віри, любові і здоров’я. Бажаємо щоб мирські турботи не дали вам зійти зі шляху істинного, а покрив і захист, яку дала нам сама Пресвята Богородиця хай оберігають вас своє життя і рятують від бід і напастей

Величне свято — Покрову Пресвятої Богородиці — викликає трепет в душі кожного з нас. Сьогодні православний світ ставить свічки в церкві і молиться для того, щоб наші близькі були укриті від будь-яких мирських лих. Я хочу побажати в цей свято багато світла і доброго ставлення до людей. Щоб Богородиця не забула ваш будинок і зберігала вашу сім’ю. Щоб вас не торкнулося зло, лише щастя висвітлювало ваш шлях