Привітання з хрестинами своїми словами, українською мовою

Часом буває важко підібрати потрібні слова, ми підібрали самі цікаві Привітання з хрестинами своїми словами, українською мовою. Кожен буде радий почути красиві і памятні слова.

Вітаю з хрестинами чудового дитинку. Бажаю, щоб малюка завжди оточувала любов і турбота близьких, радість, щастя і доброта. Бажаю миру і здоров’я всій вашій родині, бажаю сильного і невтомного ангела захисту для вашого дитя.

Сьогодні дуже важливий день, коли відбувається велике таїнство хрещення, свято не тільки в сім’ї, але й на небесах. Нехай світло любові горить у твоєму серці, а душа завжди залишається чиста і вільна від гріха, як в день твого хрещення.

Я хочу привітати вас з хрещенням вашого чарівного хлопчика, який сьогодні просто підкорив всіх гостей. Мені хочеться побажати усім вам міцного здоров’я, щастя і удачі у всьому. Сподіваюся, що ваш хлопчик запам’ятає деякі моменти з цього знаменного дня. Він вів себе дуже добре, тому є ймовірність, що він буде в майбутньому згадувати ці круті моменти, наповнені радістю і щастям. У цей світлий і добрий святковий день ви повинні думати тільки про позитивний і добром. Цього я і хочу побажати вашому хлопчику, тому що він заслужив цього. Він вже зараз просто дивує тим, наскільки він тямущий і активний хлопчик. У нього точно буде багато друзів. А ще в нього тепер є круті хресні батьки, які будуть любити його більше, ніж хто-небудь інший. Сьогодні ваш день, день вашого хлопчика, так що всього вам найкращого.

Від усієї душі вітаємо батьків та їх малюка з таїнством хрещення! Сьогодні ваш малюк знайшов не тільки хрещеного і хресну, які будуть з ним поруч у будь-яку хвилину, але й заступництво і допомогу Бога. Нехай віра допоможе йому вирости добрим, чесним і люблячою людиною!

Вітаю дитину і батьків з хрестинами. Від душі бажаю, щоб дитя росло в оточенні батьківської любові та турботи, щоб хресні були поруч і в скрутну хвилину, і в хвилину радості, щоб Господь беріг ваше чадо від усіх бід і завистей. Щастя і миру на православному шляху дитини!

Сьогодні відбулися хрестини вашого сина. Хочу побажати захисту Господа і ангелів-хранителів, адже тільки в цьому випадку є можливість відкривати нові грані життя. Нехай удача і везіння завжди супроводжують і дарують гідну основу для досягнення поставлених цілей, здійснення мрій. Хочу побажати, дорогі батьки, щоб синок радував своїм розвитком і активним пізнанням навколишнього світу. Незважаючи на численні «але», я вірю в те, що все обов’язково складеться, як треба. Хочу бачити вашу сім’ю справді щасливим, знаючи, що щастя і позитив можна успішно знаходити навіть в самих простих істинах. Нехай вас оточують тільки щирі люди, які завжди готові порадувати підтримкою і турботою. Прийміть мої щирі вітання, адже насправді я дбаю про вас, друзі. Вірю в те, що у вас все обов’язково буде добре.