Привітання з днем ангела Євдокима

Часом буває важко підібрати потрібні слова тому ми зробили для вас добірку кращих привітань з днем ангела Євдокима до сліз. Кожен буде радий почути красиві і памятні слова.

Щиро вітаю тебе Євдоким з Днем Ангела! Нехай цей день буде для тебе дійсно радісним і наповненим Божою присутністю

Ім’я дитині дається батьками. Бог кожному призначає янгола-охоронця. З цього моменту ім’я людини багато в чому визначає його долю. Важливо тримати своє ім’я — цей «божественний код» — в чистоті духовної. І тоді янгол-охоронець буде підтримувати людину. Щастя тобі, Євдоким

З Днем ангела Євдоким! Нехай твій охоронець закриває тебе крилом від усіх напастей, але не привчить безвольно плисти за течією. Бажаємо, щоб ти завжди зумів розгледіти свій вірний шлях, справжніх друзів і справжню любов! А якщо печаль раптом постукає в твої двері, нехай твій ангел навчить тебе літати, і твої дні наповняться захопленням, радістю і вірою в краще

У цей день у неба просимо одного — нехай благословить вас на нові подвиги. Зміцнить ваші ноги на життєвому шляху, дасть силу духу, розуміння для вирішення всіх проблем. Щастя вам Євдоким, добра, удачі

Євдоким, вітаю з твоїми іменинами! Нехай твоє ім’я прославиться на весь світ, а ти будеш щасливою, здоровою людиною з яскравою енергією. Нехай ангел щодня тебе охороняє та береже тебе від помилок

Кожна людина в світі ніколи не буде одна, тому що є той, хто буде поруч завжди — Ангел Хранитель. Сьогодні я вітаю Вас Євдоким з днем ​​ангела. Я бажаю Вам всього найкращого і світлого. Нехай доля радує приємними подарунками, а небесна сила допомагає в визначений час. Зі святом

У цей день твій ангелик святкує свій день народження. Тому я бажаю, щоб він завжди був поруч з тобою Євдоким і добре виконував свої обов’язки

У цей світлий день я хочу привітати Вас Євдоким з Днем Ангела! Від щирого серця хочу побажати миру Вашому дому, здоров’я близьким і рідним, щоб рід був міцним, а всі в ньому — довгожителями. Нехай Бог береже Вас і всю родину, щоб нічого на шляху не заважало долати перешкоди. Нехай дзвін допомагає впоратися з негараздами, а віра додає сил і мужності. Я бажаю тільки доброти, щирості і посмішок

Іменин в році не мало, але я то знаю, сьогодні точно твій день Євдоким! Ангел поруч, він посміхається і обіцяє завжди бути з тобою. Не переставай в нього вірити і нехай молитва до нього зробить світ навколо світліше

З днем ангела Євдоким тебе я вітаю, бажаю тобі земних благ, щоб ангел летів не відстаючи, щоб охороняв і було завжди так! Адже він від усього рятує та береже. Він дорогу твою знає і завжди тебе підтримає, найсвятіший, з святих

Євдоким, мої привітання сьогодні тобі. У кожного з нас є янгол-охоронець, і хоч ніхто його ніколи в житті не бачив, але все одно я впевнений, що він завжди десь близько нас. Хочу у цей радісний святковий день побажати тобі і твоєму ангелові побільше сонячних днів, радості у житті і любові до ближнього свого