Привітання з днем ангела Парасковії своїми словами

Часом буває важко підібрати потрібні слова тому ми зробили для вас добірку красивих привітань з днем ангела Парасковії простими словами. Кожен буде радий почути красиві і памятні слова.

Вітаю тебе з днем ​​Ангела і бажаю тобі Парасковія: здоров’я тіла, смирення душі, терпіння, стриманості думок та слів. Бажаю, щоб пам’ять про Бога завжди була у тебе в твоїй душі. Нехай Боже благословить тебе на добрі справи

Щиро вітаю тебе Парасковія з красивим святом-Днем ангела. Хочу в цей день побажати тобі лишь одного: нехай твій Ангел-охоронець допомагає тобі летіти, коли твої крила опускаються вниз

У цей день у неба просимо одного — нехай благословить вас на нові подвиги. Зміцнить ваші ноги на життєвому шляху, дасть силу духу, розуміння для вирішення всіх проблем. Щастя вам Парасковія, добра, удачі

Ангел небесний оберігає нас на світі. Ангел-хранитель у кожного свій. Він за тебе Парасковія в цьому житті у відповіді, він охороняє і життя, і спокій. Бажаю тобі завжди відчувати його присутність, але не за потребою, а просто як вірного захисника.

День ангела сьогодні у тебе Парасковія з цим святом я вітаю! Здоров’я, мудрості й добра тобі на триста год бажаю !!

Парасковія з Днем Ангела привітати я тебе хочу! Нехай ангел буде сильним, ти вір йому завжди, шляхом дороги довгою він поведе тебе, обходячи ями і вибоїни. Він один твій захисник і в цей важливий день ви разом, ви єдині, як сонця світло і тінь

Парасковія сьогодні твій День Ангела, цей день як нагадування про те, що в житті не один ти на дорозі, що янгол оберігає тебе своїм крилом від негараздів, від болю і тривоги. Не забувай про це ніколи: і коли темно на душі, і коли світло. Завжди пам’ятай, що є захисник у тебе, і разом ви завжди непереможні

Парасковія з днем ангела тебе я вітаю! Від щирого серця бажаю багато щастя і любові! Щоб ангел тебе оберігав, та життя було таким, як ми всі мріємо

Парасковія, прийми мої найщиріші вітання з днем ​​ангела! В твій святковий день хочу побажати найкращого, щоб в житті було якомога більше хороших емоцій, приємних моментів і постійного кругообігу позитивних подій. Щоб тебе оточували тільки любі, рідні, дорогі серцю люди. Щоб у всьому супроводжував успіх і везіння. І щоб тебе завжди охороняв від біди твій ангел

Парасковія, прийми наші вітання з відкритим серцем. Бажаємо тобі всього самого найкращого, але найголовніше — вір в чудеса. Саме завдяки чуду ми познайомилися, подружилися, а тепер не уявляємо життя один без одного. Віра в чудеса допомагає наблизитися до своєї життєвої мети, вона заспокоює після важкого дня і дає сили з раннього ранку. Щастя, любові, благополуччя

Парасковія від щирого серця вітаю Вас з Днем Ангела! Як добре, що Господь по його промислу дарував мені такого мудрого, щедрого на любов і терплячого наставника. Ваше піклування — є порятунок моєї гріховної душі. Нехай зміцнить Вас Господь і дарує Вам міцного здоров’я так потрібного у ваших нелегких працях і благих починаннях