Привітання з днем ангела Федота до сліз

Часом буває важко підібрати потрібні слова тому ми зробили для вас добірку красивих привітань з днем ангела Федота до сліз. Кожен буде радий почути красиві і памятні слова.

Привітання з днем ангела Федота українською мовою

Я хочу побажати, щоб у твоєму житті не було жодного похмурого дня! Щоб ангел-хранитель оберігав тебе і благословляв твій кожен вчинок, допомагав в будь-яких починаннях, висвітлював життєвий шлях і переховував під своїм крилом! З Днем ангела тебе, Федот

вкриє тебе від будь-якої негоди своїм крилом!

Федот! Прийми від нас побажання миру і добра, сонця, тепла і світла! Посмішок друзів та турботи рідних! Нехай міцне здоров’я стане супутником, нехай збуваються мрії, заповітні бажання! Нехай діти тільки радують своїми успіхами! Щастя тобі, сімейного затишку і душевного комфорту

Федот зі святом тебе! Нехай сьогодні у тебе буде чудовий настрій, багато радості та щирих посмішок. Вір у успіх! Щастя, достатку та любові

Федот, вітаю з днем ​​ангела! Бажаю прекрасного життя, і нехай на кожному повороті завжди зустрічаються чудові люди. Бажаю міцного здоров’я і масу приводів для радості! Нехай кожен ранок починається з посмішки, а кожен день буде щасливим і сонячним

Федот прийміть наші найтепліші поздоровлення з Днем Ангела!!! Нехай Ваша доброта і співпереживання зігрівають і об’єднують якомога більше людей! Нехай думки про дітей будуть радісними, без печалей, прикрощів і страху! Щиро бажаємо Вам родинного щастя, здоров’я Вам, Вашим рідним і близьким, Божої допомоги у всіх Ваших добрих починаннях, здоров’я, любові й добра! Хай береже Вас Господь і Матір Божа на многая літа

З Днем Ангела, Федот. Від щирого серця бажаю вам щастя і благодаті, незгасимої світлої надії і невичерпної доброти душі. Нехай Господь завжди чує ваші молитви, нехай небеса дарують сили на славні справи

Сьогодні від щирого серця вітаю тебе Федот з іменінамі й бажаю щоб твоє життя підносило пріємні сюрпризи, дарувало масу незабутніх вражень, перспективних можливостей, вірного щастя и щірої любові

Вітаю тебе Федот з днем ​​ангела і бажаю, щоб його молитвами влаштувалися всі справи твої, і ти знайшла б спокій і тут, і в майбутньому житті. Нехай сам Господь Бог береже тебе на многії і благії літа. Ще раз зі святом

Федот, прийми від нас вітання! Бажаємо тобі усіх земних благ, але тільки таких, які не зіпсують твою репутацію. Щастя, наснаги, вірних друзів, добробуту, кар’єрного росту

Федот від щирого серця вітаю Вас з Днем Ангела! Як добре, що Господь по його промислу дарував мені такого мудрого, щедрого на любов і терплячого наставника. Ваше піклування — є порятунок моєї гріховної душі. Нехай зміцнить Вас Господь і дарує Вам міцного здоров’я так потрібного у ваших нелегких працях і благих починаннях