Привітання з Благовіщенням до сліз, у прозі

Часом буває важко підібрати потрібні слова тому ми зробили для вас добірку щирих привітань з Благовіщенням у прозі. Кожен буде радий почути красиві і памятні слова.

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці. Всім серцем бажаю мирного і щасливого життя з вірою в Бога і надією на найкраще. Нехай в твої двері стукають тільки добрі вісті, нехай твоя родина не знає образ і зла. Бажаю любові, терпіння, здоров’я і душевного спокою

Благовіщення — велике свято. Саме в цей світлий і важливий день я бажаю радості і доброти в житті, умиротворення, захисту від усіляких мирських гріхів. Нехай Господь веде вас по життю, виключаючи будь-які ризики відступитися і зірватися в прірву. Нехай Вищі сили захищають ваш будинок від бід та смутку, печалі, страхів, сумнівів. Щира радість, сміх дітей і онуків, умиротворення нехай прийдуть в Благовіщення і залишаться навіки, незважаючи ні на що. Свято, яке сьогодні легко і несподівано настав, — це основа великого насолоди від щастя життя. Саме в Благовіщення можна наблизитися до Господа і постаратися більше зрозуміти суть буття, розкрити нові грані самого себе. Скористайся цією можливістю, адже тільки вона допоможе виконати найпотаємніші бажання. Пресвята Богородиця Марія обов’язково надасть підтримку. Вірте в Богородицю, Бога й Ісуса Христа

Благословенна Божа Матір багато століть назад отримала таку довгоочікувану і благу звістку про те, що Господь відповів на її молитви і тепер в її утробі зростає дитина, якій судилося стати Спасителем для свого народу і всіх православних людей в світі. З тих пір щороку приходить добрий і світлий свято Благовіщення Пресвятої Богородиці, з цим мені хочеться привітати вас сьогодні. Нехай Господня благодать і захист Богородиці завжди буде разом з вашим будинком і рідними, нехай ті проблеми, які періодично з’являється на порозі, будуть всього лише дрібними і прикрими непорозуміннями. Нехай Богородиця допомагає у всіх ваших починаннях і справах, нехай захищає в дорозі і захищає від хвороб. Нехай ваше серце буде сповнене світлом і добром, а справжня віра завжди живе в будинку і в кожному з вас. Нехай свято принесе тільки радість, тепло і добро

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці і від душі бажаю кожен день проживати легко і красиво, з кожною хвилиною отримувати лише добрі і радісні вісті, з кожною миттю відчувати себе щасливим і коханим чоловіком

У свято Благовіщення Пресвятої Богородиці від чистого серця хочу побажати все життя отримувати тільки добрі вісті, знати, де криється істина і як досягти успіху, залишатися завжди милосердним людиною, завжди слідуватиза покликом серця і ніколи не втрачати міцної віри і світлої надії душі

Звідки ж сьогодні долинає дзвін? Віруючі люди відзначають святе свято Благовіщення. Цього дня радіють мешканці кожного куточка планети. Люди, які зараз перебувають на богослужіннях в своїх церквах просять Господа в своїх молитвах в першу чергу про здоров’я для себе і своїх родичів. Дорогі друзі, кожному з вас окремо бажаю міцного здоров’я, святості в душі, нехай над вами переважають світ, благополуччя і просте людське щастя. Бажаю, щоб в цей благий, урочистий день, в ваш будинок увійшли і залишилися в ньому назавжди Віра, Надія, Любов. Хай буде над вами святість Божа і його благодать нехай наповнить ваші душі і серця. Нехай весняна крапель звучить не тільки на вулиці, але і в житті кожного з вас. Зі святом, дорогі мої, посмішок, натхнення, радості і благодаті кожному з вас